Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Урядовий портал

Музична вітальня в Школі мистецтв

Переглядів: 2455
27.10.2016 - 13:08

Образ жінки завжди приваблював та надихав та творчість художників, поетів, музикантів і композиторів.

Жінка є уособленням всього прекрасного, що ми зараз маємо. Майже всі культурні надбання людства були створені для жінки та за участю жінки.

Саме цьому чарівному образу й була присвячена музична вітальня, яка відбулась 26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут.

Зі сцени у виконанні учнів та викладачів лунали твори класичної, народної та сучасної музики.

Тематична розповідь ведучої вітальні Л. Котовської, цікавий відеоряд  яскраво представили образ жінки у творах композиторів різних часів та епох.

26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.26 жовтня 2016 року на відділі музично-теоретичних дисциплін в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась музична вітальня, присвячена чарівному образу жінки.