Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Заняття з мінної безпеки у Бахмутській школі №12

Переглядів: 4817
26.10.2016 - 14:12

Виконуючи заходи щодо безпеки життєдіяльності учнів школи, вчителем Захисту Вітчизни Володимиром Шараєвським та практичним психологом Іриною Пурман у 8, 10, 11 класах Бахмутської школи №12 були проведені уроки на тему «Інформування про мінну небезпеку».

Ці заняття проходили за підтримки ЮНІСЕФ. На уроках учні знайомилися з різновидами піхотних, танкових мін, з тими знаряддями, що могли залишитися після Другої світової війни, а також після проведення АТО. Учні повторили правила поведінки, алгоритм дій при знаходженні небезпечного предмету.

Учитель моделював ситуації та пропонував учням різні виходи з них, учні відповідали, вчитель корегував відповіді, доповнюючи їх. Окрім лекційного матеріалу виступ був доповнений презентацією та схемами. Школярі задавали питання й отримували на них зрозумілі відповіді. Треба зазначити, що учні правильно орієнтувалися у заданих питаннях, таких як: «Що робити, якщо ти знайшов міну? Куди треба дзвонити? Як треба себе поводити?» - і давали однозначно вірні відповіді, що означає їх обізнаність у цьому питанні. Усі діти отримали невеличкі брошури «Міни: помічай, оминай, повідомляй!».

Практичний психолог провела тести з учнями щодо рівня їх тривожності.

Такі заняття дуже важливі, бо не треба забувати, що ми живемо у значній близькості від проходження бойових дій.

Виконуючи заходи щодо безпеки життєдіяльності учнів школи, вчителем Захисту Вітчизни Володимиром Шараєвським та практичним психологом Іриною Пурман у 8, 10, 11 класах Бахмутської школи №12 були проведені уроки на тему «Інформування про мінну небезпеку».Виконуючи заходи щодо безпеки життєдіяльності учнів школи, вчителем Захисту Вітчизни Володимиром Шараєвським та практичним психологом Іриною Пурман у 8, 10, 11 класах Бахмутської школи №12 були проведені уроки на тему «Інформування про мінну небезпеку».Виконуючи заходи щодо безпеки життєдіяльності учнів школи, вчителем Захисту Вітчизни Володимиром Шараєвським та практичним психологом Іриною Пурман у 8, 10, 11 класах Бахмутської школи №12 були проведені уроки на тему «Інформування про мінну небезпеку».