Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 71 гість.

ExportUA

Бібліогастролі

Переглядів: 2651
26.10.2016 - 13:30

Багато років працівники міської бібліотеки для дітей обслуговують учнів школи-інтернату в режимі «Бібліогастролі». Діти радісно зустрічають бібліотекарів, які знайомлять їх з літературними новинками та цікавими журналами, а також запрошують у гості на різноманітні заходи.

25 жовтня 2016 року бібліотекарі завітали до школи-інтернату і розповіли учням першого класу про чарівний світ казок, ознайомили з новими книжками українських письменників. Читачі старших класів знайомились з фентезі, пригодницькими книжками та періодичними виданнями.

Зустріч пройшла дуже весело й емоційно. Діти охоче ділилися своїми враженнями від прочитаного. Вони отримали задоволення від спілкування, а їх вдячність – найкраща оцінка праці бібліотекарів.

Багато років працівники міської бібліотеки для дітей обслуговують учнів школи-інтернату в режимі «Бібліогастролі». 25 жовтня 2016 року бібліотекарі завітали до школи-інтернату і розповіли учням про чарівний світ казок, ознайомили з новими книжками.Багато років працівники міської бібліотеки для дітей обслуговують учнів школи-інтернату в режимі «Бібліогастролі». 25 жовтня 2016 року бібліотекарі завітали до школи-інтернату і розповіли учням про чарівний світ казок, ознайомили з новими книжками.Багато років працівники міської бібліотеки для дітей обслуговують учнів школи-інтернату в режимі «Бібліогастролі». 25 жовтня 2016 року бібліотекарі завітали до школи-інтернату і розповіли учням про чарівний світ казок, ознайомили з новими книжками.Багато років працівники міської бібліотеки для дітей обслуговують учнів школи-інтернату в режимі «Бібліогастролі». 25 жовтня 2016 року бібліотекарі завітали до школи-інтернату і розповіли учням про чарівний світ казок, ознайомили з новими книжками.Багато років працівники міської бібліотеки для дітей обслуговують учнів школи-інтернату в режимі «Бібліогастролі». 25 жовтня 2016 року бібліотекарі завітали до школи-інтернату і розповіли учням про чарівний світ казок, ознайомили з новими книжками.