Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Юні бахмутчани на форумі патріотичних справ

Переглядів: 2484
26.10.2016 - 11:07

Учениці Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського Валерія Матвієнко та Юлія Гатченко взяли участь у складі обласної делегації, яку очолював керівник гуртків Донецького обласного центру туризму і краєзнавства та Бахмутського міського центру дітей та юнацтва Ігор Корнацький, у Форумі українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!».

Форум, організований Міністерством освіти і науки України, на якому були представлені делегації школярів зі всіх областей нашої країни, відбувся у Києві.

У секції «Український виховний ідеал та українець ХХІ століття: хто він – мій сучасник?» дівчата презентували колективну роботу «Молодь Бахмута у боротьбі за соборну Україну (2014 – 2016)», над якою разом з ними працювали також Алла Бондарук і Альона Бондарук, Вероніка Гергало і Дар’я Федяєва. Керівники роботи – Ігор Корнацький та вчитель історії ЗОШ №18 Ірина Кучерук. Пошукова робота юних дослідниць, яка розповідає про патріотичні справи молодих бахмутчан у роки сучасної війни за незалежність і єдність країни, викликала жваве обговорення й схвальні відгуки фахівців. Учасники форуму були нагороджені дипломами й отримали збірники тез зі своєю першою науковою публікацією. А головне – досвід публічного виступу на такому представницькому заході загальнодержавного рівня, багато позитивних емоцій і стимул до подальшої творчості. Незабутні враження залишилися у дітей від оглядової екскурсії по Києву та тематичного виховного заходу на базі Музею української архітектури та побуту «Мамаєва слобода».

Вітаємо юних науковців з успіхом і бажаємо творчої наснаги й успішного здійснення подальших планів і задумів!

iУчениці Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського Валерія Матвієнко та Юлія Гатченко взяли участь у Форумі українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!». Учениці Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського Валерія Матвієнко та Юлія Гатченко взяли участь у Форумі українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!». Учениці Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського Валерія Матвієнко та Юлія Гатченко взяли участь у Форумі українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!». Учениці Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського Валерія Матвієнко та Юлія Гатченко взяли участь у Форумі українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!».

Останні статті на сайті