Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Українська Гельсінська Спілка на захисті прав людини

Переглядів: 2104
24.10.2016 - 07:34

До 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод в Центральній міській бібліотеці 21 жовтня 2016 року відкрито інформаційну виставку-дос’є «На зламі епох: Українська Гельсінська Спілка».

До уваги читачів представлений «Надзвичайний і терміновий інформаційний бюлетень», виданий в 1979 році Українською Громадською Групою «Гельсінкі». Одна із книг виставки – книга «Особистості», в якій висвітлено цікавий документальний матеріал про історію правозахисного руху в Україні. Вона містить інтерв’ю із головою групи Миколою Руденко та біографічні відомості стосовно 43 членів Української Гельсінської Групи. Книжка «Українська Гельсінська Спілка у спогадах і документах» стане для викладачів історії незамінним джерелом для вивчення процесу становлення та розвитку останньої хвилі переможної національно-демократичної революції в Україні. Вона знайомить з історією та становленням перших демократичних громадських організацій: «Товариство української мови», «Зелений світ», «Меморіал», «Народний Рух України».

Запрошуємо представників громадських організацій та жителів міста ознайомитися з матеріалами виставки, яка протягом тижня діє в читальному залі Центральної міської бібліотеки за адресою: вул. Миру, 28.

До 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод в Центральній міській бібліотеці 21 жовтня 2016 року відкрито інформаційну виставку-дос’є «На зламі епох: Українська Гельсінська Спілка».До 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод в Центральній міській бібліотеці 21 жовтня 2016 року відкрито інформаційну виставку-дос’є «На зламі епох: Українська Гельсінська Спілка».

Останні статті на сайті