Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Осіння загальношкільна спартакіада у Бахмутській школі №5

Переглядів: 2009
19.10.2016 - 11:40

На осінніх канікулах у Бахмутській школі №5 відбулося урочисте відкриття ІІ загальношкільної спартакіади, традицію якої було закладено у минулому році.

Свято розпочалося урочистим внесенням Олімпійського прапору та Олімпійського вогню, що було доручено Бумарю Олексію (9-В клас), який став чемпіоном Європи з радіопелінгації у м. Осло, Задворній Анастасії (6-Б клас) і Кислову Максиму (8-Б клас), які мають високі досягнення у спорті. Крім цього, присутні мали змогу порадіти за учнів школи, які мають високі спортивні результати, адже їм’я кожного з них почули однокласники та гості свята. Протягом заходу учням та гостям свою творчість дарували дівчата зі шкільної групи підтримки спортсменів.

Отже, спартакіаду розпочато і попереду – три дні завзятих, цікавих та веселих змагань для кожного класу.

«Сподіваємося, що цей захід стане візиткою нашої школи, де здоров’я учнів цінується понад усе!» - завершили свій виступ ведучі спартакіади та побажали кожній команді бути швидше, вище та сильніше, проте не сумувати в разі невдач, а щиро радіти за суперників.

На осінніх канікулах у Бахмутській школі №5 відбулося урочисте відкриття ІІ загальношкільної спартакіади, традицію якої було закладено у минулому році.На осінніх канікулах у Бахмутській школі №5 відбулося урочисте відкриття ІІ загальношкільної спартакіади, традицію якої було закладено у минулому році.На осінніх канікулах у Бахмутській школі №5 відбулося урочисте відкриття ІІ загальношкільної спартакіади, традицію якої було закладено у минулому році.На осінніх канікулах у Бахмутській школі №5 відбулося урочисте відкриття ІІ загальношкільної спартакіади, традицію якої було закладено у минулому році.

Останні статті на сайті