Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 46 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Проект «Підтримай дитячу «Мрію» втілено в життя

Переглядів: 3432
18.10.2016 - 13:23

Для багатьох дітей та підлітків кімната школярів «Мрія» Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва стала другим рідним домом.

Після занять вони поспішають сюди, щоб зайнятися у свій вільний час зі своїми друзями спортом під керівництвом досвідченого педагога, керівника та бі-боя Сергія Дмитрієва, щоб навчитися спортивному танцю брейк-данс.

Усі знають, що брейк-данс це не простий танець і вимагає серйозної фізичної підготовки. Протягом 2015–2016 навчального року хлопці активно займались в танцювальному гуртку «Брейк – данс». У спортивній залі кипіла робота. Вихованці не жалкуючи сил тренувалися, відточуючи рух за рухом. Хтось вчився робити стійки на руках, хтось вивчав акробатичні трюки, а хтось пізнавав тільки ази цього спортивного танцю. Діти займалися не тільки своїм улюбленим ділом, а й демонстрували свою майстерність, приймаючи участь в міських та обласних конкурсах. І не дивно, що гуртківці досягли високих результатів.

Потрібно відзначити, що попрацювали на славу і діти, і дорослі. 2016 рік став незвичайним для «Мрії», тому що на базі кімнати школярів втілювався у життя проект під назвою «Підтримай дитячу «Мрію». Для того, щоб вирішити проблему благоустрою кімнати школярів, ініціативна група взяла участь у міському конкурсі міні-проектів на загальну суму більше 35 тис. грн. Кошти, виділені міською радою, та партнерський внесок батьків і Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва були спрямовані на ремонт танцювальної зали.

Таким чином, вихованці кімнати школярів «Мрія» тепер з великим комфортом і зручністю будуть займатися танцями в прекрасному новому залі. Безумовно, це приверне ще більш нових талановитих дітей, які саме тут, в цьому залі, розкриють свої здібності і порадують нас новими завойованими висотами.

. 2016 рік став незвичайним для «Мрії», тому що на базі кімнати школярів втілювався у життя проект під назвою «Підтримай дитячу «Мрію». Проект «Підтримай дитячу «Мрію» втілено в життя