Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Марафон в осінньому парку

Переглядів: 2489
18.10.2016 - 13:14

У рамках мережевої взаємодії освітнього округу «СТАРТ», вихованці дошкільних закладів №31 «Рябінушка» та №10 «Кришталик» взяли участь у сезонному марафоні у Бахмутському міському парку відпочинку.

Остання сонячна днина… Як же приваблює тиша різнобарвного міського парку, де на фоні блакитного неба так яскраво виглядають стрункі берізки та пухнасті ялинки. Прогулянка у парку – це додаткова можливість укріпити здоров’я, отримати емоційну стабільність та естетичну насолоду.

Малята, як справжні спортсмени, привітали один одного, розігріли м’язи та пробігли відстань парковими алеями. Які ж радісні та щасливі у них були личка! На згадку малюки отримали незвичайні нагороди та зрозуміли, що для здоров’я важливі не лише м’язи, а також гарний настрій, вміння милуватися красою природи, бути уважним один до одного, бажання допомогти.

У рамках мережевої взаємодії освітнього округу «СТАРТ», вихованці дошкільних закладів №31 «Рябінушка» та №10 «Кришталик» взяли участь у сезонному марафоні у Бахмутському міському парку відпочинку.У рамках мережевої взаємодії освітнього округу «СТАРТ», вихованці дошкільних закладів №31 «Рябінушка» та №10 «Кришталик» взяли участь у сезонному марафоні у Бахмутському міському парку відпочинку.У рамках мережевої взаємодії освітнього округу «СТАРТ», вихованці дошкільних закладів №31 «Рябінушка» та №10 «Кришталик» взяли участь у сезонному марафоні у Бахмутському міському парку відпочинку.У рамках мережевої взаємодії освітнього округу «СТАРТ», вихованці дошкільних закладів №31 «Рябінушка» та №10 «Кришталик» взяли участь у сезонному марафоні у Бахмутському міському парку відпочинку.

Останні статті на сайті