Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Донеччина: з початку року надано майже 122 тисячі адміністративних послуг

Переглядів: 2514
18.10.2016 - 08:37

За дев’ять місяців поточного року фіскальною службою Донецької області надано майже 122 тис. адміністративних послуг, що на 2,9 тис. послуг більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У вересні 2016 року зафіксовано понад 100 тис. звернень представників бізнесу та громадян за отриманням послуг, з них до центрів обслуговування платників – майже 98,5 тисяч. За вказаними зверненнями платникам податків надано понад 15,8 тис. адміністративних послуг, у тому числі в центрах обслуговування платників – понад 15,6 тис. послуг. 

Найбільш поширеною послугою, що надається, залишається адміністративна послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У вересні цього року громадяни отримали 9429 таких карток, питома вага від загальної кількості отриманих у звітному місяці адмінпослуг – 59,6%.

Головним управлінням ДФС у Донецькій області у вересні 2016 року надано 819 адмінпослуг: видано 386 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 351 ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами, а також 78 реєстраційних номерів облікової картки платника податків.

З більш детальною інформацією щодо контактів та адрес Центрів обслуговування платників можна ознайомитись на офіційному субсайті ГУ ДФС у Донецькій області за посиланням http://dn.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Останні статті на сайті