Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Як козаки у м’яча грали...».

Переглядів: 1897
17.10.2016 - 09:15

У глибину століть сягає історія нашого козацтва. І чим більше проходить часу, тим яскравіше ми її уявляємо. Спортивно-ігрова програма для дітей до Дня українського козацтва та до Дня захисника України «Як козаки у м’яча грали...», яка відбулась 13 жовтня 2016 року біля Бахмутського міського народного Дому, допомогла розкрити розум, мудрість, сміливість, звичаї та гумор нашого талановитого українського роду.

З незапам’ятних часів в Україні козаки славились силою, спритністю, мали гостре несхибне око, розумні голови. Ось і сьогодні хлопці претендували на високе звання «козак». На футбольному полі виборювали перемогу дві команди: «Козаки» та «Казка». Гравці команди «Козаки», що навчаються в ЗОШ № 24, перемогли казкових героїв з рахунком 3:1. І ніщо не завадило справжнім маленьким українцям довести, що «козацькому роду нема переводу»!

13 жовтня 2016 року біля Бахмутського міського народного Дому відбулась спортивно-ігрова програма для дітей до Дня українського козацтва та до Дня захисника України «Як козаки у м’яча грали...»13 жовтня 2016 року біля Бахмутського міського народного Дому відбулась спортивно-ігрова програма для дітей до Дня українського козацтва та до Дня захисника України «Як козаки у м’яча грали...»13 жовтня 2016 року біля Бахмутського міського народного Дому відбулась спортивно-ігрова програма для дітей до Дня українського козацтва та до Дня захисника України «Як козаки у м’яча грали...»13 жовтня 2016 року біля Бахмутського міського народного Дому відбулась спортивно-ігрова програма для дітей до Дня українського козацтва та до Дня захисника України «Як козаки у м’яча грали...»