Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Донецька обласна рада

У Бахмуті відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України

Переглядів: 2754
13.10.2016 - 15:01

13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.

Зі святом присутніх привітав Бахмутський міський голова Олексій Рева, який у своєму виступі зазначив, що українські військові - основа незалежності і безпеки нашої держави.

«Ми всі маємо можливість жити нормальним життям, розвивати країну, вчиться, виховувати дітей тільки тому, що на «передовій» нас захищають українські військові. Від усієї Бахмутської громади висловлюю сердечну подяку кожному солдату, кожному командиру за високий професіоналізм, героїзм, за справжній український бойовий дух, які ви щодня виявляєте при захисті свободи, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави» - наголосив міський голова, після чого нагородив військовослужбовців за особистий внесок в розбудову української державності та з нагоди Дня захисника України медалями «Захисник України».

Після церемонії нагородження присутні згадали хвилиною мовчання тих військовослужбовців, які ціною свого життя захищали Україну.

Наприкінці урочистої частини присутніх захисників України з нагоди свята творчі колективи міста привітали святковим концертом.

13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.13 жовтня 2016 року  у Бахмутському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України.