Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

«Славимо воїна українського»

Переглядів: 2791
13.10.2016 - 11:48

З метою виховання студентської молоді у дусі твердих національно-патріотичних переконань, формування і виховання у молоді морально-вольових якостей, підготовки до військової служби та захисту Батьківщини, поваги до національно-визвольних традицій та з нагоди Дня Захисника України 12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».

В заході брали участь студенти фізкультурного відділення як учасники, а студенти музичного та дошкільного відділень підтримували їх своїми творчими подарунками. На свято були запрошені гості – учасники бойових дій на Сході України майор поліції Вдовенко В.В., старші сержанти: Голобородий Ю.М., Мартиненко В.О., Бедняк Р.П., Сергатий І.М.

Студентська молодь продемонструвала свої вольові, швидкісні та силові якості. Кращими у змаганнях були студенти 4 курсу. Всі учасники нагороджені почесними грамотами та солодкими призами.

12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».12 жовтня в Артемівському педагогічному училищі пройшло спортивне свято «Славимо воїна українського».