Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Спортивно-патріотичні змагання „Майбутні захисники ”

Переглядів: 2270
13.10.2016 - 05:36

12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України. Основними завданнями та метою яких є підвищення рівня національно-патріотичного виховання,  формування здорового способу життя та соціальної активності і зміцнення здоров’я студентської та учнівської молоді.

У змаганнях прийняли участь 10 команд: АмузУ, АМедУ, АПедУ, АИТ, АКТИ, ДОНУЕП, УІПА, Горловскій Ін.Яз, Агро ліцей, ДВУОР. До складу команди входять 10 учасників віком від 16 до 20 років.

Програма змагань  :

  • Презентація команди                
  • «Естафета» -   (вся команда)
  • «Перетягування канату»  (вся команда)
  • «Гиря» - підіймання гирі 24 кг. (1 учасник)
  • «Штанга. Жим лежа» - підіймання штанги 53 кг.(1 учасник)
  • « Армреслінг» (1 учасник)

По найбільшої кількості очок набраної усіма членами команди та найкращий підготовці місця розподілились:

1 місце – ДВУОР;

2 місце -  АКТИ;

3 місце -  АПед.У

Призери були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, а команда – чемпіон – пам’ятним подарунком.

Вітаємо переможців та призерів та бажаємо нових перемог в навчанні та спорті!

12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України. 12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України. 12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України. 12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України. 12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України. 12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли спортивно-патріотичні  змагання  для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня  акредитації та   учнів професійно-технічної освіти  “Майбутні захисники”, присвячені Дню захисника України.

Останні статті на сайті