Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

До Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

Переглядів: 1491
12.10.2016 - 13:12

Міська бібліотека для дітей активно співпрацює зі шкільними бібліотеками та позашкільними закладами. 11 жовтня 2016 року в гості до бібліотекарів завітали колега та читачі зі школи-інтернату №1. Школярі дізналися багато нового про історію міської  бібліотеки, її фонди, структуру та ознайомилися з актуальними виставками.

Діти охоче прийняли участь у пізнавальній вікторині, а також у цікавих іграх: «Що буває в бібліотеці?», «Що любить книга».

Майстрині із Бахмутського центру технічної творчості дітей та юнацтва провели для гостей незвичний майстер-клас «Кавова акварель». Вперше в житті учні малювали кавою. Робили це із задоволенням, тому всі малюнки були гарні, неповторні.

Місячник закінчується, а дружба бібліотек і читачів продовжується.

Міська бібліотека для дітей активно співпрацює зі шкільними бібліотеками та позашкільними закладами. 11 жовтня 2016 року в гості до бібліотекарів завітали колега та читачі зі школи-інтернату №1. Міська бібліотека для дітей активно співпрацює зі шкільними бібліотеками та позашкільними закладами. 11 жовтня 2016 року в гості до бібліотекарів завітали колега та читачі зі школи-інтернату №1. Міська бібліотека для дітей активно співпрацює зі шкільними бібліотеками та позашкільними закладами. 11 жовтня 2016 року в гості до бібліотекарів завітали колега та читачі зі школи-інтернату №1. Міська бібліотека для дітей активно співпрацює зі шкільними бібліотеками та позашкільними закладами. 11 жовтня 2016 року в гості до бібліотекарів завітали колега та читачі зі школи-інтернату №1.