Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 55 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Літературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. Бахмуті

Переглядів: 1873
11.10.2016 - 14:13

На виконання плану заходів Управління освіти Бахмутської міської ради «Про вшанування пам'яті Івана Франка в навчальних закладах у 2016 році» міським методичним об’єднанням учителів української мови та літератури була проведена літературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…», присвячена 160-й річниці з дня народження та 100-річчю з дня смерті «академії в одній особі», як називали І.Я Франка.

Ведучі заходу, учні та вчителі Бахмутського навчально-виховного комплексу №11, намагалися представити «Великого Каменяра», перш за все, як звичайну людину, зі своїми достоїнствами та недоліками.

Талант поета був багатогранний. У безмежності обдарування Івана Франка всі ще раз переконалися під час прослуховування пісень на його віршів, перегляду інсценізації казки «Фарбований лис», уривка з драми «Украдене щастя», літературно-музичних композицій. Свої номери на заході представили учні шкіл №№1, 5, 10, 13, 14, 15, 17, 18 та 24.

«Я син народу, що вгору йде, хоч був запертий в льох», - писав І.Франко. Він – розум і серце українського народу. Ми з гордістю можемо сказати, що Каменяр і сьогодні почесно крокує Україною разом із нами, його нащадками!

Літературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. БахмутіЛітературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. БахмутіЛітературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. БахмутіЛітературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. БахмутіЛітературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. БахмутіЛітературна вітальня «Я син народу, що вгору йде…» у м. Бахмуті