Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у Бахмутській школі №18

Переглядів: 3561
10.10.2016 - 10:25

Шкільний бібліотечно-інформаційний центр Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського розпочав свою роботу в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відкрився у школі з екскурсії першокласників до читальної зали. Цей захід став для первачків яскравою зустріччю з непізнаною «країною книжок». Було цікаво дізнатися, що таке книжкова виставка, на яких поличках відпочивають літературні герої, про що мріють «паперові мешканці» і тощо. Бібліотечна зустріч стала не лише простим знайомством з Книгою, але й важливим кроком до знань, бо справжня книга – джерело народної мудрості та моральності.

У сучасному технократичному суспільстві нашій малечі необхідні такі незвичайні уроки, тому що саме вони насичують дитячу душу духовністю, збагачують яркими, добрими емоціями та щирими почуттями.

Учні середньої ланки були запрошені на незвичайну виховну годину до читальної зали навчального закладу. Які бувають бібліотеки, для чого потрібні читальні у метро, як людство виявляє повагу до «мудрих порадників» і чому світ не може існувати без інформації – на ці та інші питання вичерпну відповідь школярі отримали саме на інтегрованому виховному заході «Цілий місяць свято книги».

Практична частина сподобалась учасникам не менше за пізнавальну: діти виготовляли книжкові закладки для малюків. Яскраві, цікаві паперові вироби стали підсумком творчих зусиль і натхнення. Та головне – шестикласники вклали у свої подарунки і свої найщиріші почуття. Цей захід став не тільки інформаційним джерелом для учнів, але й духовною практикою.

 

Шкільний бібліотечно-інформаційний центр Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського розпочав свою роботу в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Шкільний бібліотечно-інформаційний центр Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського розпочав свою роботу в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.