Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Турнір з міні-футболу до Дня Захисника України

Переглядів: 2315
10.10.2016 - 07:32

03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України.

В змаганнях прийняли участь 6 команд: команда Цивільно - військового співробітництва ЗСУ, команда Бахмутського відділу МНС, команда Бахмутського відділу поліції, команда Бахмутського військового комісаріату, команда Бахмутського УВП №6, виправна колонія №2 (Торецьк). Ігри проводилися за коловою системою. За найбільшою кількістю набраних очок,  перемогу здобула команда Бахмутського УВП № 6, друге місце, у запеклій боротьбі, виборола  команда Цивільно-військового  співробітництва ЗСУ, третє – команда Бахмутського відділу поліції. На урочистому закритті турніру та нагородженні команд чемпіонів та призерів,  були присутні: начальник Бахмутського УВП №6 полковник  Беленко Р.В, начальник відділення військового обліку Бахмутського військового комісаріату – майор Мірясов О.Ю, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту Радіонова Н.С.

Переможці були нагороджені перехідним кубком медалями та грамотами.

 Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог у спорті та у житті!

03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України. 03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України. 03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України. 03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України. 03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України. 03-08.10.2016 на стадіоні «Металург» відбулися ігри відкритого Турниру з міні-футболу серед силових структур, які традиційно проводяться до Дня Захисника України.