Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Свято мудрості і добра у Бахмутській школі №12

Переглядів: 1505
07.10.2016 - 06:16

Традиційно у рамках святкування Дня міста у Бахмутьскій школі №12 пройшло «Свято мудрості і добра», присвячене Дню людини похилого віку.

У святково прикрашеній актовій залі зібрались мешканці мікрорайону, ветерани праці, почесні гості. Свято проходило під патронатом міського голови Олексія Реви та Бахмутської міської ради. На святі були присутні секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко, депутати Бахмутської міської ради Ольга Капленко та Валерій Коломієць. Зі словами привітання до присутніх звернулись секретар міськради Світлана Кіщенко та директор школи Євген Денисов.

Звучали теплі слова вдячності сивочолим мешканцям мікрорайону, які все своє життя віддали праці, виростили дітей та внуків, а зараз показують приклад оптимізму та віри в майбутнє. Подарунки від міського голови отримали ветерани праці Ганна Боженова, Надія Осподова, Віктор Ленський, Валентин Баринов, Надія Вистунова, Олександр Голдобін, Лідія Верещак та Віра Овчаренко. Всі дружніми оплесками зустрічали сімейні подружжя Ердик Андрія та Оксану, які прожили разом 46 років, та золотих ювілярів Качанових Олексія та Олександру.

Гості та учасники свята мали змогу переглянути насичену концертну програму, яку підготували учителі та учні школи.

На останок всі присутні отримали солодкі подарунки.

Традиційно у рамках святкування Дня міста у Бахмутьскій школі №12 пройшло «Свято мудрості і добра», присвячене Дню людини похилого віку. Традиційно у рамках святкування Дня міста у Бахмутьскій школі №12 пройшло «Свято мудрості і добра», присвячене Дню людини похилого віку. Традиційно у рамках святкування Дня міста у Бахмутьскій школі №12 пройшло «Свято мудрості і добра», присвячене Дню людини похилого віку. Традиційно у рамках святкування Дня міста у Бахмутьскій школі №12 пройшло «Свято мудрості і добра», присвячене Дню людини похилого віку. Традиційно у рамках святкування Дня міста у Бахмутьскій школі №12 пройшло «Свято мудрості і добра», присвячене Дню людини похилого віку.