Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

ExportUA

Лідери. Перспектива країни

Переглядів: 2414
06.10.2016 - 13:22

Учениця 9-Б класу Бахмутського НВК №11, лідер учнівського самоврядування, Ніколь Крилова у супроводі педагога-організатора Бахмутського МЦДЮ Олени Давидової взяла участь в обласному зборі лідерів учнівського самоврядування «Формування навичок самоврядування, соціальної активності в процесі практичної громадської діяльності особистості», який відбувся у м. Слов’янську.

Мета зборів полягала у тому, щоб виявити та удосконалити творчі, інтелектуальні, духовні здібності особистості, сформувати лідерські якості. На семінарах були присутні лідери з різних міст Донецької області, і всі діти були різного віку, але це не заважало їм спілкуватися один з одним. Семінари та тренінги проводили не лише педагоги і психологи, а й випускники обласної Школи лідерів. Студенти провели тренінг «Лідерство – запорука успіху».

Ніколь звітувала на засіданні Школи лідерів про участь у обласному зборі, розповіла про свої враження та поділилася новими ідеями, а також зазначила, що саме молодіжне лідерство визначає шляхи соціально-політичного розвитку світової історії.

Учениця 9-Б класу Бахмутського НВК №11 Ніколь Крилова взяла участь в обласному зборі лідерів учнівського самоврядування «Формування навичок самоврядування, соціальної активності в процесі практичної громадської діяльності особистості»

Останні статті на сайті