Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Донецька обласна рада

«Жми на RECord»

Переглядів: 2300
05.10.2016 - 07:08

XIV відкритий фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації України в Донбасі «Жми на RECord» вже за традицією пройшов у м. Святогірську. На фестиваль з'їхалися учасники з різних областей України, із них – 110 представників студій ТБ, друковані ЗМІ та радіо.

У перший день фестивалю на організаційному зборі учасників познайомили з членами журі, організаторами конкурсу. Після концерту було оголошено жеребкування для різних ЗМІ. Для отримання завдання учасникам потрібно було визначити місцезнаходження їх номінації. Майстер-клас який провів в. о. Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, для юних журналістів був дуже цікавим і корисним. Вечірній перегляд промо-роликів «Мій дім – Моя Україна», програма «Давайте познайомимося», дозволила учасникам познайомитися між собою, розповідаючи, про що вони мріють, із чим себе асоціюють, чого б хотіли навчити людей, свій девіз.

Другий день почався з активної зарядки, майстер-класів із режисури, журналістського розслідування, фотосправи. Крім прослуховувань і переглядів конкурсних робіт члени журі провели зустрічі для роботи над помилками. Увечері пройшов захід під назвою «Етюд у темних тонах», де потрібно було знайти «Містера Х», який повідомив, що Бахмутський НВК №11 зайняв друге місце в цьому квесті.

В останній день фестивалю пройшла зустріч із журналістом і телеведучим Костянтином Грубичем, якому кожен бажаючий міг поставити запитання. Завершився фестиваль концертною програмою та нагородженням переможців. Бахмутський НВК №11 був нагороджений дипломом за активний взаємозв'язок із читачем. Усі учасники залишилися задоволені та пообіцяли приїхати на ювілейний XV фестиваль наступного року.

XIV відкритий фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації України в Донбасі «Жми на RECord» вже за традицією пройшов у м. Святогірську. XIV відкритий фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації України в Донбасі «Жми на RECord» вже за традицією пройшов у м. Святогірську. XIV відкритий фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації України в Донбасі «Жми на RECord» вже за традицією пройшов у м. Святогірську.