Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Цей світлий день належить Вам по праву

Переглядів: 2582
05.10.2016 - 06:58

Поволі падає золоте листя і вкриває землю розкішним пухнастим килимом. І наступає день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, день, який належить вчителю!

Як добре, що у вчителів є свій день, коли учні мають можливість висловити їм свою любов, повагу, вдячність. Стати вчителем – це не просто обрати фах. Це означає взяти на себе відповідальність за життя і долю людей. Учитель - цілитель людських душ. Жорстокість, байдужість, егоїзм, неосвіченість, бездуховність – усе це хвороби, з якими бореться вчитель своєю добротою, мудрістю і любов¢ю до дітей. Завдяки вчителю світ повниться добром і красою. Ви даруєте мету, прагнення знань, відчуття прекрасного. Отже, як чудово, що на світі є освітяни.

У Бахмутському НВК №11 із самого ранку лунали вітання та добрі побажання. Учні висловлювали щиру вдячність за невтомну працю та великий талант своїм вчителям. Школярі підготували святковий концерт, подарували вчителям свої музичні подарунки, пісні та танці. Шкільна команда КВК привітала педагогів яскравим гумором. Подарував своє мистецтво зразковий ансамбль бального танцю «Нараяна» та переможниця Всеукраїнського телевізійного конкурсу дитячої майстерності «Зірки та зіроньки» Анастасія Циба.

На святі були присутні ветерани педагогічної праці, Вчителі з великої літери. Теплі слова подяки пролунали від Піклувальної Ради НВК.

Директор Світлана Василенко висловила вдячність педагогічному колективу за відданість професії, мудрість, творчість, безмежну любов до дітей:

Зі святом Вас, дорогі вчителі!
Бажаєм радості й достатку,
Мирного неба і тепла,
Жити Вам в злагоді й порядку,
Щоб доля всміхненою була,
У справах – успіхів, везіння,
В роботі – великого горіння!
Від щирого серця здоров’я бажаєм
І нехай Господь Бог Вам допомагає!

У Бахмутському НВК №11 учні висловлювали щиру вдячність за невтомну працю та великий талант своїм вчителям. У Бахмутському НВК №11 учні висловлювали щиру вдячність за невтомну працю та великий талант своїм вчителям.