Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

ExportUA

Святкування Дня Учителя у Бахмутській школі №5

Переглядів: 1386
05.10.2016 - 06:44

Із року в рік учитель продовжує себе у своїх учнях. Його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого, учні, напевно, будуть пам’ятати все життя.

30 вересня країна вітала педагогів з їх професійним святом – Днем працівника освіти. Учні Бахмутської школи №5 також підготували святкову програму для вчителів, де проявили свої таланти, креативність та прагнення довести педагогам, якою повагою вони користуються серед дітей.

Свято пройшло яскраво та весело. До уваги присутніх була представлена творчість хореографічних та вокальних колективів школи, а також номери учнівської самодіяльності. Дітям вдалося створити атмосферу любові, тепла та затишку в залі. Присутні на заході ветерани педагогічної праці також отримали окремі вітання від учнів та працівників школи.

Свято було завершено словами учнів:

Як завжди забуваємо «Спасибі»
Вам повсякденно в школі ми казать,
А треба словом цим, добрим і красивим
Уроки наші кожен день кінчать!

Святкування Дня Учителя у Бахмутській школі №5Святкування Дня Учителя у Бахмутській школі №5Святкування Дня Учителя у Бахмутській школі №5Святкування Дня Учителя у Бахмутській школі №5Святкування Дня Учителя у Бахмутській школі №5