Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

День людей похилого віку відзначили у кімнаті школярів «Дружба» Бахмутського МЦДЮ

Переглядів: 3179
05.10.2016 - 06:32

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день був заснований з метою привернення уваги громадськості до нагальних проблем літніх людей.

З цієї нагоди у кімнаті школярів «Дружба» Бахмутського МЦДЮ був проведений вечір-зустріч, на який завітали бабусі зі своїми онуками: Врублєвська Людмила Олексіївна, Зінченко Віра Тимофіївна, Коляденко Ольга Володимирівна та Харчук Ніна Василівна. Бабусі розповіли присутнім про своє життя, сім’ю та онуків. Діти уважно та з захопленням слухали і прагнули запам’ятати ті корисні поради, які їм давали бабусі, що пройшли велику життєву дорогу.

Після зворушливої бесіди між вихованцями, бабусями та їх онуками педагог-організатор Алла Ткаченко провела цікаві ігри для гостей. Вони разом складали прислів’я, проходили тест на гарну господиню, дізналися про те, наскільки гарно знають онучки своїх любих бабусь: яка в них улюблена страва, улюблений фільм і т.д. Дуже цікаві завдання не тільки розважили всіх присутніх, а ще більш зблизили два різні покоління.

Наприкінці заходу вихованці прочитали чудові вірші, які були присвячені сім’ї, сімейним цінностям, а онуки в свою чергу, подарували своїм милим бабусям букетики із осінніх квітів, які скомпонували власноруч.

День людей похилого віку відзначили у кімнаті школярів «Дружба» Бахмутського МЦДЮДень людей похилого віку відзначили у кімнаті школярів «Дружба» Бахмутського МЦДЮ

Останні статті на сайті