Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

До 150 річниці від дня народження М.С. Грушевського

Переглядів: 1975
30.09.2016 - 08:18

До 150 річниці від дня народження М.С. Грушевського в групах Артемівського центру професійно - технічної освіти були проведені виховні заходи – інформаційні години, літературні вечори, книжні виставки, диспути. Завершальним етапом стало відвідування 29 вересня кращими учнями, які проявили найбільш активну участь в цих заходах Центральної міської бібліотеки м. Бахмут.

Для них досвідчені працівники бібліотеки провели цікавий круглий стіл «Постать М.Грушевського в Українській історії». Від Ценру виступили бібліотекар Клавдія Тімашова та учні, які підготувалися по запропонованій темі «Життя та праця М.С.Грушевського - українського політичного та громадського діяча». Кожен учасник круглого столу був зареєстрований в бібліотеці на право безкоштовного відвідування протягом року.

До 150 річниці від дня народження М.С. Грушевського в групах Артемівського центру професійно - технічної освіти були проведені виховні заходи – інформаційні години, літературні вечори, книжні виставки, диспути. До 150 річниці від дня народження М.С. Грушевського в групах Артемівського центру професійно - технічної освіти були проведені виховні заходи – інформаційні години, літературні вечори, книжні виставки, диспути. До 150 річниці від дня народження М.С. Грушевського в групах Артемівського центру професійно - технічної освіти були проведені виховні заходи – інформаційні години, літературні вечори, книжні виставки, диспути.