Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Урядовий портал

Українські військові зробили учням Соледарської школи №13 подарунок

Переглядів: 2405
30.09.2016 - 08:04

У попередньому 2015-2016 навчальному році команда учнів Соледарської школи №13 вперше взяла участь у міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»).

Учні гідно показали себе у змаганнях зі стрільби з пневматичної зброї, зі стройової підготовки з виконанням стройової пісні, зі знання історії українського козацтва та державної символіки, з подолання лінії перешкод. Крім того, враховувався зовнішній вигляд команди та її представлення. З першого ж разу команда школярів виборола диплом ІІІ ступеня. Нажаль, минулого року було втрачено цінні бали за форму та емблему команди через їх відсутність.

З метою придбання форми для шкільної команди з військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») адміністрація закладу звернулася до військовослужбовців української сторони Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін з проханням про допомогу. Представники української сторони СЦКК допомогли не тільки футболками, але й прикрасили їх спеціально розробленою з цією метою учнями школи емблемою закладу.

Під час передачі такого цінного для дітей подарунка українські воїни підкреслили важливість участі школярів у грі «Джура» та побажали їм подальших перемог та звершень.

У відповідь учні та адміністрація закладу щиро подякували захисникам за їхню допомогу та небайдужість.

Українські військові зробили учням Соледарської школи №13 подарунокУкраїнські військові зробили учням Соледарської школи №13 подарунокУкраїнські військові зробили учням Соледарської школи №13 подарунок

Останні статті на сайті