Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 311 гостей.

Презедент України

Літературно-краєзнавча експедиція шкільних бібліотекарів міста Бахмута

Переглядів: 1669
30.09.2016 - 07:59

У рамках Всеукраїнського Дня бібліотек відбулась літературно-краєзнавча експедиція шкільних бібліотекарів міста Бахмута з теми «Про давні таємниці Бахмутських солеварів».

Цього разу берегині народної мудрості вирішили поповнити краєзнавчу скарбницю знаннями про славетних шахтарів Соледару.

Перед учасниками експедиції виступила методист міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради Галина Новикова. Вона привітала присутніх з професійним святом, ознайомила з планом роботи і зосередила увагу бібліотекарів на традиційних та інноваційних аспектах краєзнавчої роботи. У ході заняття учасники обмінялися літературним досвідом з даного питання та отримали методичні рекомендації. Але справжнім подарунком для шкільних бібліотекарів стала екскурсія до соляної шахти. Мандруючи неймовірно красивими та по-казковому чарівними штольнями від солевидобутку, шкільні бібліотекарі шукали нові ідеї і рішення: як зробити історію рідного краю цікавою, привабливою та корисною для своїх користувачів.

Захід пройшов у теплій та дружній обстановці, а нестандартний підхід до його проведення приніс учасникам не лише задоволення, але й додав усім здоров’я й наснаги для подальшої роботи із сучасними читачами. 

 

У рамках Всеукраїнського Дня бібліотек відбулась літературно-краєзнавча експедиція шкільних бібліотекарів міста Бахмута з теми «Про давні таємниці Бахмутських солеварів».У рамках Всеукраїнського Дня бібліотек відбулась літературно-краєзнавча експедиція шкільних бібліотекарів міста Бахмута з теми «Про давні таємниці Бахмутських солеварів».У рамках Всеукраїнського Дня бібліотек відбулась літературно-краєзнавча експедиція шкільних бібліотекарів міста Бахмута з теми «Про давні таємниці Бахмутських солеварів».У рамках Всеукраїнського Дня бібліотек відбулась літературно-краєзнавча експедиція шкільних бібліотекарів міста Бахмута з теми «Про давні таємниці Бахмутських солеварів».