Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Верховна рада України

До Всеукраїнського дня бібліотек

Переглядів: 2604
29.09.2016 - 12:16

28 вересня 2016 року у міській бібліотеці для дітей пройшла літературно-розважальна програма «Що буває в бібліотеці» до Всеукраїнського дня бібліотек.

В гості до бібліотеки завітали учні молодших класів загальноосвітньої школи № 11. Для дітей в ігровій формі пройшло знайомство з бібліотекою, її послугами і книгами. Бібліотекарі підготували літературні вікторини, веселі віршики та виставку нових художніх книг українських авторів.

По завершенню заходу громадська організація «Бахмут український» подарувала нові дитячі книги видавництва «Старого лева».

28 вересня 2016 року у міській бібліотеці для дітей пройшла літературно-розважальна програма «Що буває в бібліотеці» до Всеукраїнського дня бібліотек.28 вересня 2016 року у міській бібліотеці для дітей пройшла літературно-розважальна програма «Що буває в бібліотеці» до Всеукраїнського дня бібліотек.28 вересня 2016 року у міській бібліотеці для дітей пройшла літературно-розважальна програма «Що буває в бібліотеці» до Всеукраїнського дня бібліотек.28 вересня 2016 року у міській бібліотеці для дітей пройшла літературно-розважальна програма «Що буває в бібліотеці» до Всеукраїнського дня бібліотек.