Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Урядовий портал

Майже 640 млн. грн. сплатили власники землі та землекористувачі Донеччини

Переглядів: 3448
27.09.2016 - 06:41

З початку 2016 року місцеві бюджети Донецької області отримали майже 640 млн. грн. плати за землю, що на 36% більше, ніж за відповідний період минулого року. Від юридичних осіб надійшло майже 543 млн. грн., а від фізичних осіб – понад 96 млн. гривень.

Земельний податок та орендна плата за користування землею є одним з вагомих джерел наповнення місцевих скарбниць регіону (12%), а позитивна динаміка у зборі плати за землю з одного боку є свідченням сумлінного ставлення платників області до виконання свого обов’язку щодо сплати податків, а з іншого – результатом спільних зусиль з місцевою владою регіону в напрямі легалізації земельних відносин.

Нагадуємо, що відповідно до податкового законодавства власники землі та землекористувачі сплачують за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою. У разі припинення права власності або права користування земельною ділянкою плата за землю сплачується за фактичний період перебування землі у власності або користуванні в поточному році.

Останні статті на сайті