Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Випускниця Соледарської школи №13 Ганна Стеценко – світовий рекордсмен у плаванні на 50 метрів вільним стилем

Переглядів: 2735
19.09.2016 - 12:21

Випускниця Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 та вихованка спорткомплексу ДП «Артемсіль» Ганна Стеценко перемогла на Паралімпіаді у Ріо-де-Жанейро. Ця медаль стала 80-ю нагородою у скарбничці нашої країни на Паралімпіаді-2016.

Результат українки - 27,34 секунди – став новим світовим та паралімпійським рекордом на цій дистанції.
Ганна з 6 років займається з тренерами ДП «Артемсіль» Тетяною Морозовою і Юлією Оболонко. Вона представляла підприємство на всіх обласних і всеукраїнських змаганнях. Ганна є неодноразовою чемпіонкою з плавання України, Європи, світу, а тепер і Паралімпіади. Раніше в Ріо-де-Жанейро Ганна Стеценко вже виборола друге місце на дистанції 400 метрів вільним стилем. Крім того, 16 і 17 вересня соледарська пловчиня побореться за медалі на дистанціях 100 метрів на спині та вільним стилем.
Управління освіти Бахмутської міської ради, колектив школи №13 щиро вітає Ганну Стеценко з перемогою та бажає їй нових рекордів і звершень!

Випускниця Соледарської школи №13 Ганна Стеценко – світовий рекордсмен у плаванні на 50 метрів вільним стилемВипускниця Соледарської школи №13 Ганна Стеценко – світовий рекордсмен у плаванні на 50 метрів вільним стилемВипускниця Соледарської школи №13 Ганна Стеценко – світовий рекордсмен у плаванні на 50 метрів вільним стилем

Останні статті на сайті