Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 221 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Збережи життя на дорозі!

Переглядів: 2608
16.09.2016 - 11:14

Найдорожчий скарб людини – її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватись певних правил поведінки, необережність часто призводять до втрати здоров'я або життя. Щоб цього не сталося на дорозі, слід дотримуватись правил дорожнього руху, які являються дорожньою грамотою.

У Бахмутському НВК №11 відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради у вересні розпочалися оперативно-профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!» із метою створення безпечних умов навчально-виховного процесу, забезпечення впровадження відповідних вимог державних і галузевих нормативних документів із питань охорони праці, безпеки життєдіяльності в навчальному закладі, здійснення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, поширення кращих форм і методів профілактичної роботи серед учнів.
Для учнів 3-4-х класів члени Юних інспекторів дорожнього руху провели практичне заняття «Наш шлях до школи та нові маршрути». Під час заняття також була проведена роз’яснювальна профілактична робота з юними велосипедистами та дітьми, які мають роликові ковзани та скейти.
Учні 1-11 класів виготовили пам’ятки з ПДР, які розмістили у щоденниках, а члени Ліги Майбутніх Поліцейських провели акцію «Безпека на дорозі» для молодших школярів.
Конкурс малюнків «Червоний, жовтий, зелений» пройшов у початковій ланці. Маленькі пішоходи малювали різноманітні ситуації, які відбуваються під час дорожнього руху та пояснювали рішення цих ситуацій.
Під час батьківських зборів проведено широку цілеспрямовану роз’яснювальну роботу серед батьківської громадськості щодо профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
Організовано та проведено низку заходів із метою запобігання травматизму серед учасників навчально-виховного процесу, а саме: єдиний урок «Безпека на дорозі-безпека життя»; бесіди з переліку тем програми з ПДР «Вулиця сповнена несподіванок»; практичне заняття «Наш шлях до школи та нові маршрути»; обговорення питання щодо здійснення учнями маршрутів безпечної дороги до НВК; усний журнал «Дитина-пасажир»; практичне заняття «Вивчаємо, знаємо, пам’ятаємо правила дорожнього руху»; вікторину «Знаємо правила руху як таблицю множення»,«Захистись-засвітись»; виховні години «Дорожні знаки: за і проти», «Правила руху не тільки знай, але й виконуй»; випуск тематичних газет «Живи цікаво та безпечно»; екскурсії «Вулиця. Проїжджа частина дороги» для 1-2 класів; книжкову виставку для учнів 5-7 класів «Моя безпека на дорозі».
Заходи з профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму у НВК проводяться не лише у вересні, а й протягом всього навчального року. Постійно поновлюються куточки безпеки руху, випускаються тематичні газети «Все про правила дорожнього руху».

Збережи життя на дорозі!Збережи життя на дорозі!Збережи життя на дорозі!