Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Пройшов розширений прийом громадян «Діалог народу і влади та протидія корупції»

Переглядів: 2545
15.09.2016 - 16:27

На виконання доручення голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського П. І. від 31.08.2016 пройшов  розширений прийом громадян в рамках проекту «Діалог  народу і влади та протидія корупції» в місті Бахмут.

На заході були присутні представники органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів охорони здоров’я, освіти, соціального захисту населення, служби у справах дітей, комунальних служб, підрозділів юстиції. Державної фіскальної служби, пенсійного фонду.

Також для участі в розширеному прийомі були залучені представники Національної поліції України, прокуратури, військового комісаріату, а також представники засобів масової інформації.

У ході розширеного прийому громадяни могли задати турбуючі іх питання та отримати відповіді на них.

Пройшов  розширений прийом громадян «Діалог  народу і влади та протидія корупції»Пройшов  розширений прийом громадян «Діалог  народу і влади та протидія корупції»Пройшов  розширений прийом громадян «Діалог  народу і влади та протидія корупції»Пройшов  розширений прийом громадян «Діалог  народу і влади та протидія корупції»Пройшов  розширений прийом громадян «Діалог  народу і влади та протидія корупції»