Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

ExportUA

Керівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нараду

Переглядів: 3289
01.09.2016 - 12:08

Відповідно до плану роботи Управління освіти відбулась установча нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням начальника Управління освіти Марини Рубцової. Основною метою зібрання став пошук нових шляхів розвитку освітньої галузі Бахмутської громади в атмосфері змін нормативного законодавства про освіту у 2016-2017 навчальному році.

У роботі наради взяла участь заступник міського голови Вікторія Точена, яка привітала керівників з початком нового навчального року.

Присутні були ознайомлені з  Концепцією «Нової української школи», яку 18 серпня 2016 року, під час педагогічної конференції «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік» презентувала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, а також з новими нормативно-правовими документами, особливостями функціонування початкової школи у 2016-2017 н. р.

Управлінням освіти наголошено на особливості проведення свята Першого дзвоника та Першого уроку в загальноосвітніх навчальних закладах, підготовку закладів до участі у святкуванні Дня міста. Акцентовано увагу присутніх на узгодження робочих навчальних планів та планів роботи на новий навчальних рік, надання статистичної звітності, підготовку необхідних організаційно-розпорядчих документів на початок нового навчального року, реєстрацію статутів навчальних закладів, про вирішення питання забезпеченості підручниками, проведення тарифікації педагогічних працівників, місячнику «Всеобуч», рейду «Увага! Діти на дорозі!».

Особливо було наголошено на проведення необхідної відповідної роботи практичними психологами з дітьми з прийомних сімей, дітьми сиротами та позбавленими батьківського піклування на виконання доручення заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Сергійовича Стокоза по вдосконаленню роботи щодо соціального захисту дітей зазначеної категорії.

До присутніх також звернулися представники пенсійного Фонду України з приводу проведення пенсійної реформи, а також Центру зайнятості з питання організації та проведення профорієнтаційної роботи зі школярами. Керівники навчальних закладів мали змогу почути відповіді на питання, які цікавили особисто їх та членів колективів.

За підсумками наради прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Керівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нарадуКерівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нарадуКерівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нарадуКерівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нарадуКерівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нарадуКерівники навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради провели установчу нараду

Останні статті на сайті