Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Часовоярська школа №15 готується до 85-річного ювілею

Переглядів: 2530
22.08.2016 - 12:55

У жовтні 2016 року Часовоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15 готується відзначити свій 85-річний ювілей. Заклад багатий своєю історією, традиціями, досягненнями у різних галузях освіти, культури, науки та спорту. Педагогічний колектив складається на третину з випускників школи, які, власне, були і є носіями цих традицій.

Протягом цього ювілейного року учні та педагоги школи досягли значних успіхів у конкурсах, форумах, конференціях на Всеукраїнському, обласному та регіональному рівнях.
У червні 2016 року завершено реалізацію проекту «Капітальний ремонт актової зали у школі №15» в рамках Енергоефективного компоненту проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який фінансувався Європейським союзом та співфінансувався Програмою розвитку ООН. Загальна вартість склала близько 300 тис. грн. (ПРООН – 213 тис. грн., Бахмутська міська рада - 70 тис. 474 гривні, ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат» - 10 тис. грн., ПАТ «Завод «Часовоярські автобуси» - 10 тис. грн). За власні кошти школа придбала для актової зали штори на суму 11 тис. 94 гривні.
Напередодні ювілею закладу була оголошена акція по благоустрою центрального входу школи та пришкільної території, на яку відгукнулися випускники, громадські та волонтерські організації, мешканці міста. Серед учасників акції – активний меценат, засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева, завдяки якому школа неодноразово отримувала допомогу на покращення матеріально-технічної бази, а також заохочення обдарованої молоді.
Організатори акції запрошують всіх взяти участь у роботах по оновленню центрального входу закладу. Зробимо разом подарунок школі до її славетного ювілею.

Часовоярська школа №15 готується до 85-річного ювілею

Останні статті на сайті