Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Круглий стіл з прийомними батьками

Переглядів: 2360
19.08.2016 - 11:59

Протягом тижня з 15  по 19 серпня 2016 року на території Бахмутської міської ради Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з всіма зацікавленими структурами та  із залученням  психологів благодійної чеської організації «People in need» були здійснені комісійні перевірки умов утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  які проживають в прийомних родинах.

Особлива увага була приділена проведенню проектних методик щодо виявлення скоєння насильства над дітьми, які виховуються в цих родинах.

19.08.2016 року відбулась зустріч з прийомними батьками з метою надання методичної допомоги з питань виховання дітей. Особлива увага була зосереджена на законодавстві щодо відповідальності прийомних батьків за порушення прав дітей та скоєння злочинів стосовно них. Надані роз’яснення до постанови Кабінету Міністрів України  від 22.07.2016 № 458 « Про внесення змін до Положення про дитячий будинок сімейного типу та Положення про прийомну сім’ю».

19 серпня 2016 року відбулася зустріч представників Управління молодіжної політики та служби у справах дітей, ЦСССДМ, освіти, охорони здоров`я та психолога із прийомними батьками