Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Презедент України

Дбаємо про тепло

Переглядів: 2231
11.08.2016 - 07:37

Літо – гаряча пора. Треба оздоровити малюків, наповнитися сонячною енергією, щоб вистачило на довгі похмурі зимові вечори, та створити затишок у своїй оселі.

Саме тому протягом червня-липня у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка» було реалізовано проект «Теплі вікна».

Метою роботи стало покращення матеріально-технічної бази дитячого садка та створення умов для раціонального використання енергоресурсів. Завдяки реалізації міського міні-гранту та плідній роботі адміністрації закладу і батьків старшої групи «Зірочка» було встановлено 4 пластикових вікна, зроблені відкоси та переклеєні шпалери.

Тож, зараз ігрова кімната групи радує вихованців сучасним виглядом, а нові вікна надійно захищають від негоди.

Протягом червня-липня у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка» було реалізовано проект «Теплі вікна».Протягом червня-липня у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка» було реалізовано проект «Теплі вікна».Протягом червня-липня у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка» було реалізовано проект «Теплі вікна».

Останні статті на сайті