Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Права та обов’язки людини та дитини»

Переглядів: 1699
03.08.2016 - 11:31

03 серпня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) за участю провідного спеціаліста відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру для сім'ї, дітей та молоді Ярош Ірини   були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини» на базі програми профілактики конфліктів та правопорушень серед підлітків під назвою «Будуємо майбутнє разом».

Ця програма розроблена за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Заняття проходили в дружній атмосфері. Хлопці приймали активну участь у іграх та завданнях, з інтересом слухали та відповідали на запитання.

Також спеціаліст центру представила тему: «Подолання агресивної поведінки» і розіграла з ними відповідну ситуацію, яка називається «Замкнуте коло».

Після  проведених вправ неповнолітні ув’язнені ділились своїми  думками,  відчуттями, емоціями. Наприкінці занять дуже приємно було усвідомлювати, що хлопці зробили правильні висновки щодо агресії.

03 серпня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини» 03 серпня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини» 03 серпня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини»