Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«Єдине вікно» дозволяє пришвидшити проходження митних процедур, - Роман Насіров

Переглядів: 2927
02.08.2016 - 07:20

Запровадження «Єдиного вікна» має ряд переваг, серед яких – зменшення корупції та спрощення процедур контролю при ввезенні та вивезенні товарів через митну територію України. Про це розповів Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров в інтернет-виданні «Обозреватель».

 «Найголовніша  перевага - це, звичайно, зменшення корупції на митниці завдяки прозорій діяльність митних органів та зведення до мінімуму безпосередніх контактів підприємців з держслужбовцями. Також завдяки переведенню всіх процесів в електронну площину значно покращено контроль за діяльністю працівників служби та їхніми рішенням», - зазначив Роман Насіров.

Крім того, за словами очільника відомства, нарешті уніфіковані дії всіх контролюючих органів, які беруть участь у пропуску та декларуванні вантажів, налагоджено ефективну комунікаційну  платформу між сторонами, спрощено процедуру подачі документів. Все це дозволяє пришвидшити проходження митних процедур і, таким чином, економити час та гроші для бізнесу при оформленні вантажів.

«Єдине вікно» є одним із найкращих інструментів спрощення процедур при ввезенні та вивезенні товарів через митну територію. Від запровадження цієї системи виграють всі – як бізнес, так і держава», - підкреслив Роман Насіров.