Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Презедент України

Загартування вихованців дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»

Переглядів: 3797
11.07.2016 - 13:07

Піклування про зміцнення здоров'я дітей є одним з пріоритетних завдань роботи дошкільних закладів, а літо — найкраща для цього пора. Саме зараз у дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» триває робота щодо загартування та оздоровлення дітей.

Здавна відомо, якщо протягом тривалого періоду поступово, систематично й послідовно загартовувати організм, привчати його до змін температури, то він адаптується до холоду, не піддається дії збудників хвороб. Розуміючи, що найбільше задоволення влітку діти отримують від купання, у закладі «Посмішка» стартувала робота щодо загартування дітей під час гри в басейні. Окрім загартування малюки зміцнюють м'язи, активізується діяльність внутрішніх органів, покращується шкірне дихання, а також поліпшується робота органів кровообігу.

Заняття в басейні проводять вихователь-методист закладу Ганна Куценко, медична сестра Анастасія Друпп та вихователі груп, адже, знаходячись у воді, діти виконують ряд ігрових завдань, обігрують різноманітні сюжети віршів та казок. Ігри в басейні «Морський колобок», «М’ячик-пострибайчик», «Рибалка і риби», «Водограй» та «У пошуках перлин» завжди супроводжуються дитячим сміхом, феєрверком позитивних емоцій.

Педагоги сподіваються, що вихованці зможуть оздоровитися, набратися енергії та сил.

Зростайте дужими, малята!

Загартування вихованців дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» Загартування вихованців дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» Загартування вихованців дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»