Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Донецька обласна рада

Святкування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах Бахмута

Переглядів: 2634
01.07.2016 - 10:20

У дошкільному закладі №34 «Тополька» відбулося урочисте святкування Дня Конституції України.

Упродовж дня у всіх вікових групах були проведені тематичні заняття. Діти ясельного віку розмальовували жовто-блакитні прапорці, малеча трохи старшої за віком групи з задоволенням створювали аплікацію герба рідної батьківщини. Діти старшого віку виконували малюнки для творчої виставки «Моя ненька - Україна».

Особливою подією стала загальносадова розвага «В пошуках прапора», під час якої малята вправлялися у спритності та силі, знаннях символів вітчизни, вмінні грати на музичних інструментах. Також діти згадали про свої права і обов’язки, що прописані у Конституції України. Батьки теж не були осторонь, вони приймали активну участь в оформленні свята, підготовці маленьких подарунків для артистів та учасників свята. Усі присутні отримали насолоду та задоволення від проведеного заходу.

У дошкільному навчальному закладі №56 «Гусельки» для старших дошкільників була проведена етнічна розвага з елементами козацької педагогіки «Гра патріотів», присвячена 20-річчю з Дня прийняття Конституції України. Дошкільнята-козачата виховували відчуття гордості за свою країну, розвивали в собі витримку, загартовували козацький дух, вчилися володіти «бойовою» палицею, а в змаганнях-естафетах «Їду до дівчат», «В шахту за сіллю…» показали свою спритність та козацький азарт. Маленькі дівонькі-квітоньки підбадьорили та підтримали хлопців патріотичною піснею Тіни Кароль «Україна – це ти».

Святкування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах БахмутаСвяткування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах БахмутаСвяткування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах БахмутаСвяткування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах БахмутаСвяткування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах БахмутаСвяткування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах БахмутаСвяткування Дня Конституції у дошкільних навчальних закладах Бахмута

Останні статті на сайті