Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«І ся казочка минула…» у пришкільному таборі школи №10 м. Бахмута

Переглядів: 1499
01.07.2016 - 08:54

Літні канікули - найсприятливіший час для розвитку і вдосконалення творчого потенціалу дітей, їх особистісних можливостей, залучення до культурних цінностей, входження в систему соціальних зв’язків, задоволення індивідуальних інтересів в особистісно значущих сферах діяльності.

Так, у школі №10 м. Бахмута пришкільний табір «Казкова країна» представив можливість дітям займатися художньою творчістю, танцями, співом, брати участь у флешмобах та гуртках за інтересами. З дітьми крім педагогів школи працювали лікарі-стоматологи, які проводили профілактичні зустрічі; керівник гуртка МЦДЮ, яка розвивала творчі навички дітей; бібліотекар філії №8, яка провела заходи до 20 річниці Конституції України. За підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради, діти мали можливість безкоштовно відвідувати басейн та разом з педагогами Центру туризму, краєзнавства та екскурсій кататися на байдарках.

При плановому наборі – 50 дітей, відпочинком було охоплено 63 учня 1-6 класів, з них – 7 дітей під опікою.

Успішності виховної роботи табору сприяв здоровий дух змагання між загонами. Діти добирали назви своїм командам, малювали емблеми, вивчали девізи, грали із задоволенням та азартом, а наприкінці змагань отримували заохочувальні призи.

Протягом оздоровлення в таборі для вихованців було організовано повноцінне харчування з різноманітним меню. Кожен день діти отримували свіжі овочі, фрукти і, навіть наостанок, випечені подарунки від працівників їдальні.

На останньому тижні роботи табору була проведена діагностика задоволеності дітей (відгуки батьків та малюнки від учнів). Аналіз результатів показав, що діти і батьки задоволені діяльністю табору «Казкова країна», високо оцінюють професіоналізм всіх працівників. У вихованців залишилися позитивні враження від відпочинку, спілкування та повноцінно організованого дозвілля. Яскравим і веселим стало свято, присвячене закриттю табору, підготовка до якого тривала цілий тиждень і завершилася розважальною програмою. Кожна дитина отримала подарунок від волонтерів та грамоту за власні досягнення протягом цих яскравих трьох тижнів.

Тож, до побачення, «Казкова країно»! Нехай «…ся казочка минула», та вона радо розпочне свою нову сторінку у 2017 році!

У пришкільному таборі школи №10 м. БахмутаУ пришкільному таборі школи №10 м. БахмутаУ пришкільному таборі школи №10 м. БахмутаУ пришкільному таборі школи №10 м. БахмутаУ пришкільному таборі школи №10 м. БахмутаУ пришкільному таборі школи №10 м. Бахмута

Останні статті на сайті