Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Закриття пришкільного мовного табору «Sunshine» на базі Соледарської школи №13

Переглядів: 2695
23.06.2016 - 10:38

На базі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 два тижні працював літній мовний табір “Sunshine”.

Швидко та непомітно промайнули 14 днів відпочинку у пришкільному мовному таборі «Sunshine», кожен день перебування в якому подарував дітям безліч яскравих вражень, неповторних емоцій, різноманітних розваг, ігор, а також допоміг поглибити та удосконалити знання з англійської мови. Хтось знайшов тут нових друзів, хтось познайомився з цікавими людьми, але всі, безумовно, гарно відпочили, добре та з користю провели час.

І ось настала мить прощання – хвилююча, урочиста, але й сумна. Вихованці кожного загону підготували цікаві та оригінальні номери, приурочені цій події, які стали заключним акордом перебування у таборі. Знову пролунали речівки, девізи, пісні англійською мовою. Діти продемонстрували свої таланти, виконавши кілька чудових танців.

День закриття табору пройшов насичено та емоційно, створив неповторну дружню атмосферу. На цьому відпочинок не закінчується, адже попереду – літні канікули. Тож побажаємо всім добре їх провести, набратися сил, енергії і з новими силами повернутися до рідної школи.

Закриття пришкільного мовного табору «Sunshine» на базі Соледарської школи №13Закриття пришкільного мовного табору «Sunshine» на базі Соледарської школи №13Закриття пришкільного мовного табору «Sunshine» на базі Соледарської школи №13Закриття пришкільного мовного табору «Sunshine» на базі Соледарської школи №13