Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

«Непоседы» в Києві

Переглядів: 2295
22.06.2016 - 08:31

16 червня 2016 року, в рамках культурно-мистецької акції «Донеччина – UА: Перезавантаження», відбувся Гала-концерт кращих творчих колективів області. Честь нашого міста з гідністю представили учасники зразкового ансамблю танцю «Непоседы» Бахмутського Міського Центру Культури та Дозвілля імені Євгена Мартинова (керівник Весько О.М.).

Можливість представляти область на столичному рівні стала для вихованців «Непосед» значним досвідом в їх творчій діяльності, а також можливістю набути нових знайомств та запрошень на участь в Міжнародних конкурсах і фестивалях. Отримали бахмутчане і запрошення до Болгарії.

Крім святкового концерту «Непоседы» отримали незабутні враження від відвідування київського «Океанаріуму» та знайомства з мешканцями підводного світу, здійснили захоплюючу поїздку на теплоході по Дніпру. Київ зустрів дітей теплою сонячною погодою, тому купання в фонтані на річному вокзалі принесло масу задоволення.  

16 червня 2016 року, в рамках культурно-мистецької акції «Донеччина – UА: Перезавантаження», відбувся Гала-концерт кращих творчих колективів області. Честь нашого міста з гідністю представили учасники зразкового ансамблю танцю «Непоседы»16 червня 2016 року, в рамках культурно-мистецької акції «Донеччина – UА: Перезавантаження», відбувся Гала-концерт кращих творчих колективів області. Честь нашого міста з гідністю представили учасники зразкового ансамблю танцю «Непоседы»16 червня 2016 року, в рамках культурно-мистецької акції «Донеччина – UА: Перезавантаження», відбувся Гала-концерт кращих творчих колективів області. Честь нашого міста з гідністю представили учасники зразкового ансамблю танцю «Непоседы»Крім святкового концерту «Непоседы» отримали незабутні враження від відвідування київського «Океанаріуму» та знайомства з мешканцями підводного світу, здійснили захоплюючу поїздку на теплоході по Дніпру. Крім святкового концерту «Непоседы» отримали незабутні враження від відвідування київського «Океанаріуму» та знайомства з мешканцями підводного світу, здійснили захоплюючу поїздку на теплоході по Дніпру. Крім святкового концерту «Непоседы» отримали незабутні враження від відвідування київського «Океанаріуму» та знайомства з мешканцями підводного світу, здійснили захоплюючу поїздку на теплоході по Дніпру. Крім святкового концерту «Непоседы» отримали незабутні враження від відвідування київського «Океанаріуму» та знайомства з мешканцями підводного світу, здійснили захоплюючу поїздку на теплоході по Дніпру. 16 червня 2016 року, в рамках культурно-мистецької акції «Донеччина – UА: Перезавантаження», відбувся Гала-концерт кращих творчих колективів області. Честь нашого міста з гідністю представили учасники зразкового ансамблю танцю «Непоседы»Можливість представляти область на столичному рівні стала для вихованців «Непосед» значним досвідом в їх творчій діяльності, а також можливістю набути нових знайомств та запрошень на участь в Міжнародних конкурсах і фестивалях. Можливість представляти область на столичному рівні стала для вихованців «Непосед» значним досвідом в їх творчій діяльності, а також можливістю набути нових знайомств та запрошень на участь в Міжнародних конкурсах і фестивалях.

Останні статті на сайті