Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Моя країна – Україна

Переглядів: 2137
16.06.2016 - 13:51

Бібліотекар школи №10 м. Бахмута Олена Галас разом з бібліотекарем філіалу №8 Тамарою Шведюк у пришкільному таборі денного перебування «Казкова країна» провели бібліотечні заходи до Дня Конституції України.

Для 1 загону була проведена інформаційна година «Мандрівка по країні правознайка». Діти відповідали на питання вікторини «Моя країна - Україна», заспівали караоке пісню «Україна - це ти» у виконанні Тіни Кароль. Для 2 загону було проведено клоус-тест «Моя Україна – незалежна держава», під час якого вихованці шукали правильні відповіді на ті чи інші тези, розгадували загадки про Україну. Також було розглянуто виставку «З днем Конституції України» до 20 річниці Конституції України.

Для учнів 3 загону була проведена правова гра «Ми будуємо державу». Вони пробували себе у ролі депутатів, обирали закони у вікторині «Знай свої права». Познайомились зі структурами управління у різних державах.

Цими заходами дітям нагадали про Конституцію України як головний Закон нашої країни!

Бібліотекар школи №10 м. Бахмута Олена Галас разом з бібліотекарем філіалу №8 Тамарою Шведюк у пришкільному таборі денного перебування «Казкова країна» провели бібліотечні заходи до Дня Конституції України. Бібліотекар школи №10 м. Бахмута Олена Галас разом з бібліотекарем філіалу №8 Тамарою Шведюк у пришкільному таборі денного перебування «Казкова країна» провели бібліотечні заходи до Дня Конституції України.