Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Оздоровча кампанія в дошкільному закладі №27 «Зірочка» м. Бахмута триває

Переглядів: 1675
13.06.2016 - 06:08

Як жадібно всі чекали на красне літечко, як знудилися за лагідною літньою дниною! Вся природа розкрилася назустріч теплу і замерехтіла дивограєм барв.

Дитсадок №27 «Зірочка» м. Бахмута в літню пору теж змінює своє вбрання.

Щоб зробити дозвілля дітей змістовним, працівники дошкільного закладу створили умови для ігрової, трудової та пізнавальної діяльності дітей на повітрі. Оновлені мотузкове містечко, метеостанція. Створено ландшафтні осередки з елементами дизайнерського оформлення («Фонтан», «Альпійські гірки», «Куточок лікарських рослин»), в усіх групах розташовані партерні квітники та нове нетрадиційне ігрове обладнання, в новому стилі оформлені городи та квітники. За допомогою батьків виготовлене виносне обладнання для фізичного розвитку малят. Ігрові майданчики зазивають малюків пограти у різні ігри на свіжому повітрі.

Нам хочеться бачити своїх дітей гарними, щасливими, успішними, але, мабуть, не помилимося, коли скажемо, що кожен із батьків мріє, щоб його дитина була насамперед здоровою, тому девізом роботи дитсадка з дітьми влітку є «Спортивне літо – здорові діти». Сподіваємось, що свіжі соки та фрукти сприятимуть підвищенню дитячого апетиту та гарного настрою, а цікаві свята та розваги викличуть у дітей позитивні емоції.

В дошкільному закладі №27 «Зірочка» м. Бахмута створено ландшафтні осередки з елементами дизайнерського оформлення В дошкільному закладі №27 «Зірочка» м. Бахмута створено ландшафтні осередки з елементами дизайнерського оформлення В дошкільному закладі №27 «Зірочка» м. Бахмута створено ландшафтні осередки з елементами дизайнерського оформлення