Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Перша Молодіжна Академія навчила краще розуміти один одного

Переглядів: 3014
07.06.2016 - 13:09

Учні НВК №11 м. Бахмута Валерія Ритова, Ярослав Ярушников, Ігор Ільїн разом із своїм керівником учителем правознавства та історії Володимиром Сутковим стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала в місті Київ за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».

У приміщенні Київського міського будинку вчителя учасників Першої Молодіжної Академії привітав керівник проекту Петро Кендзьор. Далі гості розділилися: діючі та потенційні локальні координатори вирушили на нараду, а підлітки залишилися з Наталією Голосовою «будувати» Країну Майбутнього. Усі учасники підліткової секції працювали у 4 групах (школярі, дорослі, педагоги та представники ЗМІ), які повинні були представити своє бачення Країни. Результати своєї діяльності команди перенесли на плакати та презентували. За підсумками роботи учасники отримали схвальні відгуки журі та сертифікати за активну життєву позицію.

Також учні відвідали телеканал «UA: Перший», поспілкувалися з заступником генерального директора НТКУ Вікторією Романовою та багаторічним коментатором пісенного конкурсу «Євробачення» Тимуром Мірошниченком, подивилися режисерський пункт управління, взяли участь у тематичній екскурсії-грі «Країна «Євробачення»». Лариса Богданова - директор Музею телебачення, обрала Валерію Ритову собі у помічники для проведення випуску передачі.

Учасники Першої Молодіжної Академії провели в центрі Києва (поруч із пам'ятником Михайлові Грушевському) флешмоб «Парасолька над дитиною». Акція була приурочена Міжнародному Дню захисту дітей. Підлітки зверталися до киян та гостей міста з проханням потримати над їх головами парасольку та відповісти на запитання про дитинство й майбутнє.

Цікавою для учнів виявилася екскурсія до Верховної Ради.

Учасники Молодіжної Академії отримали масу вражень та позитивних емоцій, дізналися про підлітків із інших регіонів України, навчилися краще розуміти один одного.

Учні НВК №11 м. Бахмута стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».Учні НВК №11 м. Бахмута стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».Учні НВК №11 м. Бахмута стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».Учні НВК №11 м. Бахмута стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».Учні НВК №11 м. Бахмута стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».Учні НВК №11 м. Бахмута стали учасниками Першої Молодіжної Академії, яка працювала за програмою освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України та анексії Криму, «Інтеграція через діалог».

Останні статті на сайті