Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Переселенці Бахмута вийшли на акцію уваги до своїх проблем

Переглядів: 2759
06.06.2016 - 12:25

6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались ще раз привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем.

Як відзначили ініціатори мітингу, з січня місяця уряд не привів постанову Кабінету міністрів №509 "Про облік внутрішньо переміщених осіб" у відповідність до Закону України №1706-VII «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб». Управління праці та соціального захисту населення і Пенсійний фонд не мають права визнавати дійсними довідки переселенців без штампа міграційної служби. Міграційна служба, в свою чергу, керуючись законом, з 13 січня 2016 роки не проставляє ці штампи на довідках. В результаті, сотні тисяч переселенців по усій країні протягом довгих місяців залишаються без пенсій, допомоги на дітей та інших соціальних виплат.

«Ми вийшли на центральну площу міста для того, щоб заявити про те, що ми не «псевдопереселенці»! Ми є! Проблема з міграційними печатками є! Вона не вирішується вже довгі місяці! Люди залишаються без засобів до існування. І ми хочемо, щоб нас почули і вимагаємо від Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України якнайшвидшого вирішення даного питання,» - зазначили організатори та учасники акції.

За результатами акції було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.

6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.6 червня 2016 року переселенці Бахмута провели акцію, під час якої намагались привернути увагу представників центральної влади до своїх проблем. Було підписано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.

Останні статті на сайті