Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Свято радості та надії у Часовоярському центрі дитячої та юнацької творчості

Переглядів: 2019
03.06.2016 - 11:23

Міжнародний День захисту дітей особливо популярний серед школярів України, які пов’язують захист дітей з початком найдовших у році літніх канікул.

Святковий захід, приурочений Міжнародному дню захисту дітей у Часовоярському ЦДЮТ розпочато з урочистого відкриття.

 Вихованці, батьки та гості зібралися в красиво оформленій залі, де їх привітали представники міської влади, громадських організацій та директор Центру дитячої та юнацької творчості. Вони звернулися до дітей зі словами привітань з нагоди свята, побажали їм злагоди, миру, любові, добра, теплих і щирих посмішок, вірних друзів та якомога більше радісних та щасливих подій у їхньому житті.

Найактивніші вихованці були нагороджені грамотами, а випускники отримали свідоцтва про позашкільну освіту. Надалі ведучі запросили дітей у подорож до країни дитинства, де на них чекали несподіванки та приємні сюрпризи.

Щирий, життєрадісний, веселий сміх дітвори завжди радує дорослих та наповнює життя щастям. І найкращою винагородою нам є усміхнені обличчя та сяючі очі малечі. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Свято радості та надії у Часовоярському центрі дитячої та юнацької творчостіСвято радості та надії у Часовоярському центрі дитячої та юнацької творчості

Останні статті на сайті