Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Педагог Бахмута відвідав Всеукраїнську презентацію нової програми для дошкільників з освіти для сталого розвитку

Переглядів: 2887
02.06.2016 - 13:45

Ідею сталого розвитку, тобто такого шляху розвитку людства, яке задовольняє потреби нинішнього покоління без шкоди для можливості майбутніх поколінь задовольняти свої власні потреби, вважають найперспективнішою ідеологією XXI століття і навіть усього третього тисячоліття. У травні в Інституті педагогіки НАПН України пройшла всеукраїнська презентація інноваційної освітньої програми для дошкільних навчальних закладів «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку» для роботи з дітьми 4-го року життя, яка є частиною цілісного курсу з освіти для сталого розвитку.

Метою цієї програми є сприяння формуванню у дошкільників мотивації до дії і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя. Розвиток і формування у дітей навичок ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків із оточуючими.

На зустрічі в Києві був присутній представник від нашого міста вихователь-методист дитсадка №40 Ганна Куценко, яка з перших вуст дізналася про авторське бачення шляхів реалізації цієї програми та мала змогу задати запитання авторам, члену-кореспонденту НАПН України, доктору педагогічних наук Олені Пометун і доктору педагогічних наук, завідувачу кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка Наталі Гавриш щодо особливостей організації роботи з дітьми молодшого дошкільного віку.

Педагог Бахмута відвідав Всеукраїнську презентацію нової програми для дошкільників з освіти для сталого розвиткуПедагог Бахмута відвідав Всеукраїнську презентацію нової програми для дошкільників з освіти для сталого розвитку