Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Участь учителів школи №10 м. Бахмута у проекті з обміну досвідом виховання соціально активної молоді

Переглядів: 2495
31.05.2016 - 08:15

З 23.05.16 по 25.05.2016 громадська організація «Молодіжна Альтернатива» за підтримки благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» проводила обмінні поїздки молоді Сходу, Півдня та Заходу України у м. Ужгород з метою обміну досвіду виховання соціально активної молоді.

Вчителі школи №10 м. Бахмута Оксана Чала, Катерина Захаренко та Євгенія Будник, пройшовши конкурсний відбір, взяли участь у цьому проекті. Вони ознайомилися з новими, сучасними, нестандартними формами роботи Закарпатської обласної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка по залученню молоді до читацького загалу. Це і книжкові інсталяції, і буккросинги, і гайд-парки, і ночі у бібліотеці.

Також вчителі проходили тренінги з руйнування стереотипів на міжнародних засадах. Вчилися проявам толерантності та запобіганням дискримінації. Набуті знання молоді колеги будуть втілювати у виховній роботі, організації учнівського самоврядування.

Одним із напрямків проекту було навчити молодь єдності для успішного вирішення проблем. Тому завданням для вчителів є створення активного, мислячого, діяльнісного, рішучого учнівського самоврядування, яке допоможе сформувати соціально, політично, економічно успішну громаду.

З 23.05.16 по 25.05.2016 громадська організація «Молодіжна Альтернатива» за підтримки благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» проводила обмінні поїздки молоді Сходу, Півдня та Заходу України у м. Ужгород з метою обміну досвіду виховання молоді.З 23.05.16 по 25.05.2016 громадська організація «Молодіжна Альтернатива» за підтримки благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» проводила обмінні поїздки молоді Сходу, Півдня та Заходу України у м. Ужгород з метою обміну досвіду виховання молоді.

Останні статті на сайті