Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Підведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2015-2016 навчальний рік

Переглядів: 2069
31.05.2016 - 08:10

Відповідно до плану роботи відбулось засідання колегії Управління освіти під головуванням начальника Марини Рубцової з питань закінчення навчального року.

На порядок денний винесено питання про підсумки атестації педагогічних працівників навчальних закладів та керівних кадрів у 2015-2016 навчальному році. Заступник начальника Оксана Карпець зробила ґрунтовний аналіз проходження атестації працівниками, відмітивши її позитивні моменти, наголосивши на необхідності дотримання вимог нормативних документів. Її доповідь доповнила завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк, зупинившись на роботі експертної групи при атестаційній комісії Управління освіти.

Також було обговорено питання про стан фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи в навчальних закладах, обладнання спортивних та ігрових майданчиків З означеного питання перед керівниками виступив головний спеціаліст – начальник служби охорони праці та безпеки життєдіяльності В’ячеслав Помінов, який наголосив на необхідності здійснення якісного контролю за роботою школи у даному напрямку з боку всієї адміністрації з метою збереження життя і здоров’я учасників навчально-виховного процесу.

Про рівень управлінської діяльності заступників директорів з виховної роботи доповіла спеціаліст Управління Людмила Анісімова. Рекомендовано активізувати співпрацю педагогічних колективів з органами учнівського самоврядування та роботу волонтерських загонів, вивчати досвід роботи волонтерських загонів шкіл України. Окрім цього директорів ознайомлено з наказом Управління освіти «Про посилення відповідальності керівників навчальних закладів Управління освіти щодо виконання заходів з національно-патріотичного виховання» від 13.05.2016 р.

До відома керівників були доведені питання про результативність роботи навчальних закладів з обдарованими учнями у 2015-2016 н. р., підсумки їх участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях. Наголошено на цілорічній систематичній роботі вчителів зі здібними і обдарованими учнями з підготовки їх до інтелектуальних змагань.

Методист міського методичного кабінету Наталя Томачинська ознайомила присутніх зі станом викладання навчального предмету «Технології» (5-9 кл.) відповідно до вимог Державного стандарту загальної середньої освіти. За результатами перевірки стан викладання предмету «Обслуговуючі види праці» здійснюється на достатньому рівні, предмету «Технічні види праці» - на середньому рівні. Учителі викладають предмети згідно з діючими програмами і нормативними документами, керівники здійснюють контроль за викладанням предметів згідно з графіком, але матеріально-технічна база майстерень потребує суттєвого оновлення.

Директор Соледарської школи №13 Галина Смага надала звіт про виконання плану заходів по усуненню недоліків за підсумками комплексної перевірки закладу, яка проводилася минулого року.

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Підведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2015-2016 навчальний рікПідведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2015-2016 навчальний рікПідведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2015-2016 навчальний рікПідведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2015-2016 навчальний рік